امام جمعه بخش زارچ گفت: هيچ عبادت و ارزشي بالاتر از خدمت به مردم نيست.
،حجت الاسلام و المسلمين دهقان در جلسه شوراي اداري شهرستان يزد با بيان حديثي از امام كاظم (ع) گفت: هيچ عبادتي و ارزشي بالاتر از خدمت به مردم نيست و مسئولان بايد اين فرصت بدست آمده را غنيمت شمارند.
امام جمعه بخش زارچ با اشاره به اينكه ارزش پست و مسئوليت در خدمت به مردم است نه عنوان و جايگاه افزود: در احاديث و روايات نقل شده از پيامبر اكرم بر ايمان به خدا و نفع رساندن به مردم تأكيد شده است.
وي با تأكيد به اينكه عملكرد هر مسئولي مي تواند موجب تقويت نظام اسلامي شود اظهار داشت: انتظاراتي كه مردم از يك مسئول در نظام اسلامي دارند با ساير نظام ها متفاوت است.
حجت الاسلام دهقان در پايان تصريح كرد: خدمات ارائه شده بايد براي مردم بازگو شود تا اعتماد مردم به مسئولين و نظام نيز افزايش يابد.
در ادامه جلسه معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان يزد با اشاره به اصل 156 قانون اساسي كه پنج بند را براي مقابله با افزايش جرايم را در نظر گرفته است افزود: در بند پنجم اين قانون ذكر شده كه بايد اقدامات مناسب در زمينه پيشگيري از وقوع جرم و اصلاح مجرم صورت پذيرد.
رفاهي افزود: در سال 1389 با دستور مقام عالي قوه قضائيه معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم در سطح استانها با هدف كاهش آمار پرونده هاي قضايي و نيز آسيب هاي اجتماعي تشكيل شد.
وي با اعلام اينكه شهرستان يزد در مجموع جرايم در سال 92 رتبه هشتم استان را به خود اختصاص داده است افزود: خوشبختانه مديران دستگاههاي اجرايي همكاري و همراهي خوبي را با دستگاه قضايي دارند و مقابله با افزايش جرايم را از اولويت هاي كاري خود مي دانند.
رفاهي با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه همه دستگاه ها مكلف هستند در پيشگيري از وقوع جرم با دادگستري همكاري كنند خاطر نشان كرد: با كار كارشناسي و تخصصي صورت گرفته، بسته هاي پيشگيرانه از وقوع جرم مربوط به هر دستگاه آماده شده است.
معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري با تأكيد به اينكه آموزش مهارتهاي زندگي مي تواند در كاهش طلاق تأثيرگذار باشد افزود: در سال گذشته با همكاري بهزيستي دوره هاي آموزش مهارتهاي زندگي براي زوج هاي جوان برگزار و نيز با ارائه خدمات مشاوره اي 917 مورد از موارد طلاق به سازش و صلح منجر شده است.
وي تأكيد كرد: با حمايت معاونت سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري مقرر گرديده است تا در هر اداره مبتني بر وظايف و اختيارات سازماني، كارگروه پيشگيري از وقوع جرم تشكيل شود.
رفاهي در پايان سخنان خود با بيان اينكه ماهواره، بازيهاي رايانه هاي ، اينترنت و تلفن همراه به عنوان آسيب هاي اجتماعي نو پديد معرفي مي شوند تصريح كرد: ادارات مي توانند با استفاده از ظرفيت هاي كه دارند جنبه هاي منفي اين آسيب ها را به مردم اطلاع رساني كنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 21,نوامبر,2024